Termeni şi condiţii

1. Despre Premier Tennis Store.

Site-ul www.premiertennis.ro este proprietatea SC STEFA INVEST SRL cu sediul in Ploiesti, str. Malu Rosu 69A, capital social 10.000 lei, inregistrata la Registrul Comerţului sub nr. J29/2255/2006(C.U.I): RO19114243, denumita in cele ce urmeaza PremierTennis.ro .

2. Drepturile clientului.

2.1. Pretul la care se face o comanda va fi acelasi cu pretul prezentat pe factura cu care este livrat produsul

2.2. Preturile prezentate includ TVA  si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site altfel.

2.3.Clientul poate returna un produs, in termen de 14 zile de la achizitie, doar daca acesta nu prezinta defecte provocate de client (rupturi, materiale uzate, pete).

 3. Obligatiile clientului.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate pe http://www.premiertennis.ro/magazin/termeni si conditii.  Prevederile de mai jos pot fi modificate fără notificare in prealabil.

 4. Dreptul de autor al PremierTennis.ro asupra continutului publicat pe site

4.1.Intregul continut al site-ului www.PremierTennis.ro, inclusiv Newsletter-ele, sunt proprietatea SC STEFA INVEST SRL si a furnizorilor sai si intra sub incidenta legii pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si a legilor privind proprietatea intelectuala si industriala.

4.2.Utilizatorilor le este interzis sa foloseasca pentru uz comercial sau contrar intereselor SC STEFA INVEST SRL orice material continut in site - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, script-uri, programe si alte date - fara acordul scris al companiei. Pentru raportat probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala va rugam folositi adresa de email: contact@PremierTennis.ro .

5. Produsele oferite. Politica de preturi

5.1. Preturile prezentate pe site includ TVA (19%).

5.2. Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga si costurile de livrare.

5.3. Plata produselor se efectueaza in numerar/cash, la livrarea produsului sau prin credit/ debit card la plasarea comenzii online.

 5.4. SC STEFA INVEST SRL isi rezerva dreptul de a anula o comanda in cazul in care clientul nu ofera destule date de indentificare (telefon, adresa) sau refuza sa ofere operatorului PremierTennis.ro una din variantele de verificare: un al doilea nr. de telefon, avans 30% sau plata integrala cu cardul prin mediul online.

5.5.Produsele comercializate pe PremierTennis.ro de firma SC STEFA INVEST SRL sunt NOI.

5.6.In situatii exceptionale, unele produse nu pot fi livrate, din cauza de lipsa de stoc. PremierTennis.ro va returna orice plata facuta in avans de catre client, in acest caz.

5.7.Preturile unui produs pot varia in functie de marimea selectata.

5.8.Prețul produsului/produselor este acela menționat pe site. Prețul poate fi modificat de către PremierTennis.ro, în orice moment, făra preaviz.

6. Modalitati de plata ale produselor

6.1.Rramburs, cand coletul ajunge la destinatie.

6.2.In avans, prin ordin de plata, in contul SC STEFA INVEST SRL, IBAN RO67BTRL03001202B72074XX, deschis la Banca Transilvania. Iti garantam returnarea 100% a platii, daca te razgandesti inainte sa trimitem comanda. Tot in avans, poti face plata cu cardul. Tranzactia va fi procesata de EuPlatesc, una din cele mai importante companii pentru plati online in Romania. Iti garantam posibilitatea de a primi banii inapoi in cazul in care comanda nu se va finaliza.

6.3.Numerar in magazinul nostru, daca optati pentru ridicare personala a produselor comandate.

7. Livrarea produselor comandate

7.1.Livram numai prin FAN CURIER. Livrarea produselor este posibila oriunde in tara, in raza punctelor de depozit FAN CURIER. Daca adresa de destinatie presupune efectuarea de Km exterior, pretul de transport poate suferii modificari si va va fii comunicat de un operator PremierTennis.ro. Timpul de livrare pentru fiecare produs comandat poate fi oferit doar de operatorul PremierTennis.ro dupa confirmarea comenzii.

7.2. Termenul de livare este de maxim 15 zile lucratoare, calculate de la data preluarii comenzii dumneavoastra.Acest termen poate fi modificta din motive ce nu tin de vointa noastra.

7.3.Taxele de livrare sunt calculate cu TVA inclusa si sunt urmatoarele:

20 de lei la comenzile de pana in 500 de lei

GRATUIT la comenzile mai mari de 500 de lei

7.4.Livrarea se face de catre o societate de curierat, la domiciliul clientului, in termen de 48 Ore de la primirea comenzii, si poate ajunge la destinatie dupa alte maxim 48 ore.

In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de observatii aceste lucruri inainte de finalizarea comenzii.

8. Politica de retur

8.1.Conditia este ca produsele sa nu fi fost uzate deloc. Banii se vor returna pentru produsele care sunt in aceeasi stare ca la achizitie.

8.2.Produsele care se returneaza trebuie ambalate intr-o punga care sa protejeze atat produsul, cat si ambalajul (cutie sau punga) in care se afla acesta.

8.3.Termenul pentru returnarea produselor curge de la primirea produsului.

8.4.Clientul are obligatia sa plateasca si taxele de curierat, pentru returul / schimbul produsului / produselor comandate. Banii se vor returna in maxim 14 de zile calendaristice de la momentul returnarii produsului.

8.5.Fiind neacceptata returnarea produselor intr-o forma alterata, SC STEFA INVEST SRL nu are responsabilitate in acceptarea acestora.

8.6.Pentru solicitarea returului, va rugam sa ne contactati la comenzi@premiertennis.ro.

8.7.Pentru persoanele juridice nu se accepta schimburi.

8.8.In cazul in care produsul comandat initial nu mai este disponibil sau pretul de achizitie al produsului comandat s-a modificat intre timp, suma achitata pentru produs va fi restituita.

8.9.In cazul in care produsul primit prezinta vreo defectiune, acesta trebuie returnat catre noi in maxim 48 de ore de la primire.

8.10. Adresa pe care trebuie sa returnezi comanda prin curier este Str. Conului nr 4, Parcul Industrial Ploiesti, Ploiesti, Romania.

8.11. Ambalajul produsului trebuie sa fie asa cum l-ati primit. Daca ambalajul produsului returnat prezinta urme pe cutie, vom refuza definitiv returnarea banilor pentru acel produs, indiferent de motivul returului. Produsul trebuie sa ajunga in aceeasi forma / conditie ca atunci cand el a fost livrat. Dupa primirea coletului, vom examina produsul si vom restitui suma platita initial, mai putin taxele de transport si taxa de retur. Oricine realizeaza o comanda pe sau prin intermediul siteului PremierTennis.ro (sau a numerelor de telefon afisate pe acest site) se obliga sa respecte aceste conditii.

8.12. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

9. Politica de confidentialitate

9.1.SC STEFA INVEST SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

9.2.PremierTennis.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra.

9.3.Garantam securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul nostru informatic. Aceste informatii vor fi folosite de catre companie pentru a trimite utilizatoarei confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale si promotii numai cu acordul sau prealabil. Aceasta poate solicita stergerea datelor din baza prin email la adresa comenzi@PremierTennis.ro.

9.4.SC STEFA INVEST SRL se obliga sa nu difuzeze unor terti datele personale ale clientilor, in afara de autoritatile in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau autoritatile in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii.

9.5.Din cauza ca datele sunt transmise electronic, compania SC STEFA INVEST SRL nu poate fi facuta responsabila de pierderea lor sau copierea neautorizata prin interceptare.

9.6.La sesizarea utilizatorilor, aceasta va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate cele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

 1.0 Dispozitii finale

10.1. Daca unul din numerele de telefon oferite nu este valabil, ne rezervam dreptul de a va anula comanda.

10.2. Magazinul isi rezerva dreptul de a refuza acceptarea unei comenzi in cazul existentei unor greseli in paginile magazinului, referitoare in principal la preturi si stocul disponibil. Magazinul il informeaza pe Client despre aceasta prin e-mail sau prin telefon.

10.3. Magazinul isi rezerva dreptul de a refuza acceptarea unei comenzi in situatii care creeaza indoieli despre autenticitatea informatiilor furnizate de Client in timpul completarii comenzii.

10.4. Pentru a putea fi considerata o comanda valida, aceasta trebuie sa prezinte urmatoarele elemente obligatorii: Datele complete de identificare client, Adresa de livrare (daca este cazul), Produsul comandat, Cantitatea comandata, Pretul produselor (mai mare de 0 Ron), Modalitatea de transport si Costul transportului (daca este cazul), Metoda de plata agreata (plata online, plata ramburs, sau numerar la magazinul fizic)

10.5. Orice alta problema cauzata de produsele de pe www.PremierTennis.ro, netratata de nici un articol din pagina Termeni si Conditii, va fi notificată în scris către PremierTennis.ro la comenzi@PremierTennis.ro. Ulterior, ea se va solutiona pe cale amiabila in 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris.

10.6. Fiind de acord cu termenii de utilizare a magazinului online www.PremierTennis.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea site-ului in aceste conditii.