Politica de confidentialitate

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
1. Regulamentul general privind protectia datelor personale
Incepand cu data de 25 mai 2018, SC STEFA INVEST SRL va adopta regulamentul UE 2016/679, adica Regulamentul general privind protectia datelor personale. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 despre protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a datelor, modificata si completata de catre ultimele reglementari la nivel UE, SC STEFA INVEST SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate a datelelor personale.
Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental, prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei. Întrucât unul dintre principiile esențiale ale acestui cadrul legal îl reprezintă transparența, am pregătit aceast document prin care dorim să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dvs cu caracter personal atunci când interacționați cu noi în legătură cu produsele și serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web.
 Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.
2. Cine suntem și cum ne puteți contacta 
Premier Tennis Store este denumirea comercială al SC STEFA INVEST SRL., persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în Ploiesti, Str. Malu Rosu 69A, 141/C1/3, cu număr de ordine în Registrul Comerțului J29/2255/2006, cod unic de înregistrare fiscală RO19114243 (în continuare “Premier Tennis Store” sau “noi“). În sensul legislației cu privire la protecția datelor, suntem operator atunci când prelucrăm datele dvs cu caracter personal. 
Întrucât suntem întotdeauna deschiși să aflăm opiniile dumneavoastră, precum și să vă furnizăm orice informații suplimentare de care ați putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs, vă încurajăm să ne contactați prin email la adresa comenzi@premiertennis.ro


3. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate
3.1. Daca sunteti client al www.premiertennis.ro, SC STEFA INVEST SRL va procesa datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi nume, prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, datele firmei, date referitoare la modul in care utilizati www.premiertennis.ro, de exemplu comportamentul/preferintele/obisnuintele dumneavoastra in cadrul www.premiertennis.ro, precum si orice alte categorii de date pe care le furnizati in mod direct in contextul crearii contului de utilizator, in contextul plasarii unei comenzi prin www.premiertennis.ro sau in orice alt mod care rezulta din utilizarea www.premiertennis.ro.
3.2. Daca sunteti vizitator al www.premiertennis.ro, SC STEFA INVEST SRL va procesa datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati in mod direct in contextul utilizarii www.premiertennis.ro, cum ar fi datele pe care le furnizati in cadrul completarii formularului pentru contact.
4. Care sunt scopurile și temeiurile prelucrării
 Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:
Pentru prestarea serviciilor Premier Tennis Store în beneficiul dvs.
Acest scop general poate include, după caz, următoarele:
a) Crearea și administrarea contului în cadrul platformei Premier Tennis Store;
b) Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora;
c) Solutionarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile sau serviciile achiziționate;
d) Returnarea produselor conform prevederilor legale;
e) Rambursarea contravalorii  produselor conform prevederilor legale;
h) Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de răspunsuri la întrebările dvs cu privire la comenzile dvs sau la bunurile și serviciile Premier Tennis Store.
Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este în cele mai multe cazuri necesară pentru încheierea și executarea unui contract între Premier Tennis Store și dvs. De asemenea, anumite prelucrări subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislația aplicabilă, inclusiv legislația fiscală și contabilă.
 
Pentru îmbunătățirea serviciilor noastre
Ne dorim în permanență să vă oferim cea mai bună experiență de cumpărare online. Pentru aceasta, putem colecta și utiliza anumite informații în legătură cu comportamentul dvs. de Cumpărăror, vă putem invita să completați chestionare de satisfacție subsecvent finalizării unei comenzi sau putem desfășura, direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii și cercetări de piață.
Ne întemeiem aceste activități pe interesul nostru legitim de a desfășura activități comerciale, având întotdeauna grijă ca drepturile și libertățile dvs. fundamentale să nu fie afectate.
 
Pentru marketing
Vrem să vă ținem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care vă interesează. În acest sens, vă putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.)  continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la produse adaugate in sectiunea “Cont/Cosul meu” sau sectiunea  “Cont/Favorite” sau ati aratat interes sa le achizitionati, precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie, și putem afișa recomandări personalizate pe site-ul web și în aplicația smartphone. Pentru a vă pune la dispoziție informații de interes pentru dvs., putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dvs. de cumpărător (de ex. produsele vizualizate / adăugate în wishlist / achiziționate) pentru a vă crea un profil. Ne asigurăm întotdeauna că aceste prelucrări se efectuează cu respectarea drepturilor și libertăților dvs. și că deciziile luate în baza acestora nu au efecte legale asupra dvs. și nu vă  afectează similar într-o măsură semnificativă.
În cele mai multe cazuri, ne întemeiem comunicările de marketing pe consimțământul dvs. prealabil. Vă puteți răzgândi și retrage consimțământul în orice moment, prin:
– Accesarea link-ului de dezabonare afișat în cadrul mesajelor pe care le primiți de la noi; sau prin
– Contactarea Premier Tennis Store folosind detaliile de contact descrise mai sus.

În anumite situații, ne putem baza activitățile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova și dezvolta activitatea comercială. În orice situație în care folosim informații cu privire la dvs. pentru un interes legitim al nostru, avem grijă și luăm toate măsurile necesare pentru ca  drepturile și libertățile dvs. fundamentale să nu fie afectate. Cu toate acestea, ne puteți solicita oricând, prin mijloacele descrise mai sus, să oprim prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în scop de marketing, urmând să dăm curs cererii dvs.
Pentru apărarea intereselor noastre legitime
Pot exista situații în care vom folosi sau transmite informații pentru a ne proteja drepturile și activitatea comercială. Acestea pot include:
– Măsuri de protecție a site-ului web și a utilizatorilor platformei Premier Tennis Store față de atacuri cibernetice:
– Măsuri de prevenire și detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informații către autoritățile publice competente;
– Măsuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrări este interesul nostru legitim de a ne apăra activitatea comercială, fiind înțeles că ne asigurăm că toate măsurile pe care le luăm garantează un echilibru între interesele noastre și drepturile și libertățile dvs. fundamentale.
De asemenea, în anumite cazuri ne întemeiem prelucrarea pe dispoziții legale  cum ar fi obligația de a asigura paza bunurilor și valorilor prevăzută de legislatia aplicabila in aceasta materie.


5.. Utilizarea datelor personale
5.1. Administrarea relatiei cu clientii si vizitatorii
a. Datele personale pentru contul de client sau vizitator:
In momentul crearii unui cont cu ajutorul optiunii “Cont nou“, datele dumneavoastra vor fi salvate in baza de date a companiei SC STEFA INVEST SRL. aveti posibilitatea de a solicita oricand stergerea datelor dumneavoastra si a contului dumneavoastra de utilizator. In cazul in care plasati ca vizitator o comanda pe site-ul nostru, datele vor fi prelucrate in scopul procesarii cu succes a comenzii.
b. Datele personale pentru plasarea unei comenzi:
Datele cu caracter personal stocate vor fi utilizate in scopul derularii contractelor si procesarii solicitarilor dumneavoastra. Ulterior finalizarii derularii contractului sau solicitarii dumneavoastra, datele dumneavoastra sunt salvate tinand cont de termenele de pastrare conform legislatiei fiscale si comerciale si acolo unde este cazul pe o durata necesara pentru protejarea drepturilor Operatorului.
c. Datele pentru serviciul newsletter:
In momentul in care va oferiti datele pentru a beneficia de serviciul nostru de newsletter, datele dumneavoastra sunt utilizate de SC STEFA INVEST SRL doar in scopul trimiterii de mesaje de marketing direct. Prin actiunile de e-mail marketing va putem tine la curent cu produsele si promotiile noastre, respectand dispozitiile legale in vigoare. Utilizarea datelor inceteaza de indata ce renuntati la serviciul newsletter. Aveti posibilitatea de a renunta oricand la serviciul newsletter prin bifarea optiunii “Dezabonare” din cadrul oricarui newsletter.
Datele dumneavoastra le vom utiliza exclusiv pentru prelucrarea cererii dumneavoastra. Aceste date sunt salvate in baza noastra de date, sunt protejate impotriva accesului neautorizat si prelucrate in conformitate cu legislatia in vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
6. Parti terte ce proceseaza date cu caracter personal:
6.1. Transmiterea datelor personale in scopul procesarii si livrarii comenzilor
Datele cu caracter personal stocate de SC STEFA INVEST SRL sunt transmise colaboratorilor nostri in scopul finalizarii/livrarii comenzilor. De exemplu, aceste date vor fi transmise catre firmele de curierat, in cazul in care optati pentru livrarea comenzii prin curier.
In cazul in care selectati optiunea de a achita online cu plata cu un card bancar, este important sa stiti ca aceasta operatiune se desfasoara inr-un mod sigur pe site-ul pus la dispozitie de procesatorul de plati, iar SC STEFA INVEST SRL transmite catre procesatorul de plati doar date referitoare la comanda dumneavoastra. SC STEFA INVEST SRL nu acceseaza si nu proceseaza nicio data personala referitoare la cardul dumneavoastra bancar.
6.2. Transmiterea datelor in scopul functionarii serviciului newsletter
In scopul derularii campaniilor de e-mail marketing, folosim un tert specializat in domeniul livrarii e-mailurilor. Puteti renunta in orice moment la serviciul newsletter/e-mail marketing apasand butonul “Dezabonare” din e-mail-ul primit.
6.3. Transmiterea datelor personale catre Institutii publice, Instante de judecata, precum si autoritati competente care sa cerceteze savarsirea faptelor penale
In cazuri speciale, atunci cand se impune acest lucru prin lege, compania SC STEFA INVEST SRL poate sa ofere institutiilor competente informatii cu privire la date cu caracter personal.
6.5. Serviciul Google Analytics si Google AdWords
Site-ul www.premiertennis.ro utilizeaza serviciile de analiza web Google AdWords si Google Analytics ale societatii Google Inc. in scop statistic. Google Analytics utilizeaza cookies, iar informatia generata de cookie despre modul dumneavoastra de utilizare al site-ului va fi transmis si stocat pe serverele Google din SUA.
6.6. Serviciul Facebook Ads
Site-ul www.premiertennis.ro utilizeaza serviciile de analiza web oferite de catre Facebook Ads ale societatii Facebook Inc. in scop statistic. Google Ads utilizeaza cookies, iar informatia generata de cookie despre modul dumneavoastra de utilizare al site-ului va fi transmis si stocat pe serverele Facebook din SUA.
 
Pentru mai multe informatii despre GDPR va recomandam sa consultati: Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) (accesibil la http://dataprotection.ro/?page=Regulamentul_nr_679_2016 ).