PREMIER TENNIS CAMP
Telefon: 0244.366.167
Adresa: Ploiesti, Prahova, Romania

Fundaţie

Asociatia Sportiva Premier Tennis Camp a fost lansată în Ianuarie 2016, ca răspuns la nevoia de susținere a celor capabili de performanță in sport – copii si antrenori dedicați, care nu au nevoie decât de puțin sprijin ca să se afirme.
Deseori, școala nu reușește să răspundă singură nevoilor lor, iar situatia materiala impiedica dezvoltarea si atingerea performantei, motive pentru care mare parte dintre ei ei riscă să nu-și poată pune în valoare talentul.

                 Inca de la debut, ASOCIATIA SPORTIVA “C.S. Premier Tennis Camp” vine in mediul sportiv Prahovean cu primul program propriu dedicat copiilor si tinerilor,

PROGRAMUL “TENIS DUPA SCOALA”.

                   Scopul acestui program este constientizarea nevoii de miscare si sport in randul copiilor si nu numai.

                    Promovarea acestui sport in scolile din PRAHOVA contribuie în mod esențial la dezvoltarea fizică, armonioasă, la menținerea stării de sănătate la cote optime, precum și la întărirea spiritului de echipă și a celui de competiție. De aceea, practicarea sportului de către tineri este o necesitate imperativă ale cărei beneficii pe termen scurt, mediu și lung sunt foarte însemnate.
Având în vedere faptul că tinerii sunt din ce în ce mai atrași de activități statice (computer, filme etc) în detrimentul celor care implică sport și mișcare, este necesară implementarea unor măsuri care să contribuie la atragerea tinerilor către activitățile sportive.

                   Tot prin intermediul acestui program cautam copiii talenati dar fara posibilitati materiale, pe care ASOCIATIA sa-i sustina in dezvoltarea proprie si atingerea unui nivel de performanta ridicat in tenis.

                   Pe termen lung, un alt scop al proiectului este formarea si sustinerea unei clase de tenis de aproximativ 25 de copii intr-un scoala/liceu din PLOIESTI si sustinerea in continuarea unei activitati sportive pentru copiii fara posibilitati materiale.

                    Tinand cont de toate aceste aspecte, amenajarea unei baze sportive bazata pe activitati principale de tenis de camp în condiții calitative ridicate și care oferă o siguranță maxima practicanților este oportună și prezintă multiple avantaje:
– asigurarea unor condiții calitative ridicate pentru practicarea tenisului de camp – un sport care atrage din ce in ce mai mulți tineri;
– asigurarea atragerii tinerilor către mișcare în aer liber în detrimentul activităților sedentare prin crearea unor terenuri de sport la nivelul celor mai ridicate standarde existente în domeniu;
– adăugarea unui plus de valoare însemnat pentru complexul sportiv prin crearea unor terenuri de sport în aer liber cu un impact vizual plăcut, în condiții calitative ridicate, cu o durată de viață mare și cu costuri de exploatare foarte reduse.

             Implică-te!

REDIRECȚIONEAZĂ 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT

Sponsorizările sunt deduse din impozitul anual pe profit al companiei tale în limita a 20% din acesta și a 0,5% din cifra de afaceri – condițiile sunt cumulative; pentru sponsorizări, scrie-ne la office@premiertennis.ro și vom stabili împreună termenii contractului și ai parteneriatului.

REDIRECȚIONEAZĂ 2% DIN IMPOZITUL PE VENIT

În fiecare an, persoanele fizice au opțiunea de a redirecționa către o entitate non-profit 2% din impozitul pe venit, care altfel ar ajunge tot la stat. Găsești mai jos formularele precompletate cu datele Asociatiei Premier Tennis , pe care să le completezi cu datele tale personale, să le semnezi și să le trimiți la Administrația Financiară de care aparții până pe 01 mai 2016:
FORMULARUL 230 (dacă salariul a fost singura ta sursă de venit în 2015)
FORMULARUL 200 (dacă ai avut și alte surse de venit în 2015)

DONEAZĂ PRIN TRANSFER BANCAR

Donează o sumă de bani în contul nostru:
LEI: RO60BTRLRONCRT0330535001 deschis la Banca Transilvania


logo kauf vectorial 1
Transmite-ne logo-ul companiei tale la adresa de mail
office@premiertennis.ro pentru a aparea pe site la rubrica PARTENERI si
alatura-te colaboratorilor deja existenti impreuna cu care luptam sa
PROMOVAM TALENTUL. SUSTINEM PERFORMANTA!

Dacă proiectul noastru ți se pare interesant și vrei să devii partener, ne poți contacta la office@premiertennis.ro sau folosind formularul de mai jos.

Nume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Subiectul

Mesajul

Verificare